luni, 23 februarie 2009

Si da-ne, Doamne, sanatate!

Proaspetii nostri uninominali au facut-o de oaie!

Daca stirile de pe Realitatea-s adevarate, s-a votat alocarea unor sume suplimentare catre judete, pentru "realizarea unor promisiuni" facute in campania electorala. Din 66 milioane de lei, alocarile decise de acestia arata asa:
55,00 milioane pentru culte.
6.5 milioane lei la sanatatate
restul pentru scoli.

Aveti cumva o problema de sanatate? Va doare ceva? Copilul sau parintele dumneavoastra s-a imbolnavit? Are nevoie urgenta de o interventie medicala, de niste analize, de un medicament mai acatarii ca piramidonu'? Ghinion! Anu' asta nu era recomandat! Nu, anul asta se poarta crucile, nu sanatatea!

O sa spuneti ca exagerez, ca sunt "agresiva", ca trebuie sa nuantez problema!

Foarte bine, hai s-o nuantez!

Proaspetii nostri uninominali au facut-o de oaie! Dar, trebuie s-o recunosc, au facut-o crestineste! Vom avea 806 locuri de rugaciune mai bune! Asta nu-i rau! Si 36 de spitale mai bune. Un spital, 22 de biserici, un spital, 22 de biserici si mai spuneti chestia asta inca de 34 de ori.....

Unde mai pui ca, in nimicnicia mea nu mi-am dat seama "din prima" ca, alocand banii la culte, cu un drum guvernul asigura si slujbele promise pentru someri, nu-i asa? Ele vor fi oferite de preoti, arhierei si mitropoliti!

In cadrul acestora, ei se vor ruga, bineinteles, si pentru sanatate! Pentru ca, se stie, sanatatea este "de la Dumnezeu".

Asa ca, da-ne, Doamne, sanatate, ca uninominali avem deja!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu